6 Mart 2015 Cuma

Su Kaçaklarının Onarımı

Özelliklerine su şebekesinde kaçaklar genellikle noktaya kolay değildir. Ne çok insan bilmiyorum basit eylemler ayın sonunda tasarı bir sürpriz zam önlenmesi, sorunu tanımlamak yardımcı olmasıdır. Saneaqua, Mairinque su ve kanalizasyon hizmetlerinden sorumlu imtiyaz, önlemek ve evlerde su sızıntılarını tespit etmek konusunda bazı ipuçları sunmaktadır.

Onlar evlerinde sızıntıları gözlemlemek Her durumda, sakinleri hemen sorunu çözmek için özel bir profesyonel almalısınız. Onarım çalışmasından sonra, su sayacı sorunu çözüldü onaylamak için üç gün üst üste aynı anda okunması gerekir.

sızıntı belirlenmesi için ilk adım evlerin su tankları dolu olduğunda sabah yapılması gereken, su sayacı nasıl çalıştığını kontrol etmektir. Su kullanılıyor zaman dönüyorsa, bu yerde bir sızıntı gösterebilir. rezervuar ve banyo aletleri ile su sayacı ve rezervuar arasında, duvar veya katlarda nem ile noktalarda, - musluk, duş, vanalar ve basması gibi - ilk yerler banyo aletleri olan sorunun kaynağını bulmak için bakmak .

Ağ tarafından günlük olarak temin edilmektedir iç tesisatlarda sızıntıları tespit etmek amacıyla, süreç oldukça basittir. Bir bardak su doldurun. Ardından, vanasını kapatın musluk açmak ve akan durdurmak için su için bekleyin. Musluk ağzında su dolu bardak yerleştirin. Su bardağı emilir ise, bir sızıntı olduğunu bir sinyaldir.

Su tanklarında su kaçaklarını bulmak, sonra çıkış vanasını ve top musluk kapatın. Rezervuar duvara su seviyesini işaretleyiniz ve bir saat bekleyin. Su daha önce olduğu gibi aynı seviyede hala, bu bir kaçak olduğunu gösterir.

Benzer şekilde, tedbirler sorun su tankı tarafından sağlanan tesislerde oluşup oluşmadığını kontrol etmek alınmalıdır: musluk tüm kapatın ve tuvaletler kullanmayın; Tank topu kapattı ve su seviyesini işaretleyiniz. İki saat bekleyin ve daha sonra su seviyesini kontrol edin. Seviye aşağı uzak işareti daha giderse, bu bir sızıntı olduğunu gösterir.

Su sayacı ve su tankı arasındaki kurs boyunca bir sızıntı olup olmadığını öğrenmek için: Açık su sayacı vanasını tutmak; tuvaletleri kullanmak ve tank topu kilitlemek değil, sıkıca kapatın musluk; , su sayacı el ve ekranın konumunu işaretlemek bir saat bekleyin ve elleri ya da ekran hiç değişti olmadığını görmek için kontrol edin. Herhangi bir değişiklik sızıntıyı gösterebilir.

Besleme sistemi, evlerde thewater metre ulaşana kadar Saneaqua sorumluluğu altında aynı sonbaharda sızıntı gelince. Ancak, sakinleri hep imtiyaz yardım işbirliği. "Bu sokaklarda sızıntıları, hatta küçük olanlar oluşumu hakkında uyarılar açısından sakinleri yardım almak önemlidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder