5 Mart 2015 Perşembe

Su Kaçak Bulma

Su tesisatlarında zamanla eskiyen borular, gevşeyen eklem yerleri, çatlama veya başka herhangi bir sebepten meydana gelen su kaçakları, küçük de olsa önemsenmelidir. Bu tür kaçaklar alt kat komşunuzdan su sızması, yüksek faturalar ve nem problemleri ile kendini göstermektedir. Özellikle tuvalet tıkanıklıkları ve sifon sızıntıları büyük problemlere sebep olabilmektedir.


Su kaçaklarını farkettiğiniz anda veya şüphelendiğinizde fazla zaman kaybetmeden su kaçağında uzman bir firma ile iletişim kurarak sorunun çözümü konusunda destek alabilirsiniz. 

Su kaçağı bulma firmaları tesisat ve borularınızı görüntüleme cihazlarıyla tarayarak noktasal su kaçağı tespiti yapmaktadır. Bu teknolojik cihazlar sayesinde su kaçakları kırmadan dökmeden kesin olarak tespit edilebilmektedir. 

Su kaçaklarından şüphelendiğinizde bu durumu önemsemeniz bina sağlınız için de çok önemlidir. Su sızıntıları duvar ve betonlarda çürüme ve hassaslaşmaya sebep olduğundan özellikle deprem hattında olan İstanbul ve Kocaeli için büyük sorunlara yol açabilir. Küçük bir su kaçağı zamanında müdahale edilmediğinde sizi büyük maliyetlerin altına sokabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder